Takbir Raya (full version) mp3 untuk download free | Cenangau Daunkari

Iklan Top

Sabtu, September 12, 2009

Takbir Raya (full version) mp3 untuk download free

Cadangnya aku nak post entry ni malam raya. Tapi bila fikir balik elok jugak aku post awai, kut-kut ada yang baru teringin nak hapai Takbir Hari Raya.

Kalau yang nak download  Takbir Raya (ful version) ni boleh klik link kat bawah ni, free ja. Aku tak ingat kat mana aku download dulu, lama dah, 2 tahun lepas kalau tak silap. File tak besar mana, cuma 1.8mb, file mp3, sesuai la kalau nak bubuh dalam handphone termasuk kalau handphone chap ayam macam handphone aku.


Download file takbir (versi penuh)
Download file takbir (versi penuh) link back-up


Maksudnya:

“Allah Maha Besar, Allah Maha Besar, Tidak ada tuhan melainkan Allah dan Allah Maha Besar, Allah Masa Besar dan bagi Allah segala puji-pujian.”

“Allah Maha Besar, Allah Maha Besar, Allah Maha Besar, Allah Maha Besar sebesar-besarnya, Alhamdulillah (segala puji bagi Allah) sebanyak-banyaknya, Maha Suci Allah pagi dan petang.”

“Tiada tuhan melainkan Allah, kami tidak menyembah kecuali kepada-Nya, dengan ikhlas untuk agama (Islam), walaupun dibenci oleh golongan kafir.”

“Tiada tuhan melainkan Allah yang Esa yang benar janji-Nya, yang menolong hamba-Nya, yang memuliakan tentera-tentera-Nya (tentera Muslimin) dengan mengalahkan tentera Ahzab dengan keesaan-Nya.”

“Tiada tuhan melainkan Allah yang Maha Besar, Allah yang Maha Besar dan milik Allah-lah segala puji-pujian.”Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin

  تَقَبَّلَ اللَّهُ مِنَّا وَمِنْك  
Sept 2009.

Berkaitan:

  • Takbir Raya versi Makkah dan versi Madinah VS versi Nusantara

Kredit:
  1. Lafaz Takbir Hari Raya Aidil Fitri & Aidil Adha
  2. Mari bertakbir!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...