Ranking Blog pro PR terkini 16 FEBRUARI 2014 - Carta Daunkari | Cenangau Daunkari

Iklan Top

Halaman

Ranking Blog pro PR terkini 16 FEBRUARI 2014 - Carta Daunkari

Ranking top50 untuk kali ni turun sikit, turun 2,027 mata kepada 170,377 mata. Aku ingatkan bila dah kompom ada PRK Kajang dan lepas tu pulak akan disusuli dengan PRK Balingan, ranking keseluruhan akan naik tapi ternyata aku tersilap.

Mungkin kut semakin ramai yang dah semakin meluat dengan politik Malaysia yang semakin mengarut.

Apa pun blog Omak Kau masih di no #1, blog AmenoWorld pulak yang semakin menurun.

Blog Addin pulak jatuh jauh ke tangga 36. Jangan silap faham, blog Addin tu jatuh pasai dia tukar url kepada http://addindeen.blogspot.com/. Yang aku tak fahamnya url yang lama masih lagi boleh diekses dan nampak macam dia pun masih boleh akses pasai dia boleh tulis url blog baru dia kat situ.

Alasan yang dia bagi blog yang lama gagal diselamatkan "kerana masalah error di html", tah aku pun tak faham. Cumanya rugi la pasai dengan blog baru dia terpaksa mulakan balik ranking dia dari 0. Selain dari ranking Alexa, ranking dengan google dan engin carian yang lain yang lebih penting pun dia hilang.

Setakat tu ja yang aku nak ulas kali ni, yang lain hangpa tengok sendiri la....

TopBlog PR
Pilihan Cenangau
M'sia
16/2/14
PRblog
16/1/14
M'sia
01/2/14
PRblog
16/1/14
M'sia
+/-
Turun
Naik
Omak Kau37013831130
Anak Sungai Derhaka43024244-62
Kelab Greenboc47934173-620
AmenoWorld51244122-100-2
Tukar Tiub85657215-1350
ek-eleh88268286-540
Cenangau1056711389822
Helen Ang1160810977-63-1
Gendang Perang152291956124343
IdaMan173510159911-1361
Milosuam179211302625123414
Mohd Sayuti Omar199212158610-406-2
Penburuk2028132526214988
Kedahlanie.info20501420581480
Biaqpila223215200113-231-2
Zakri Ali2392162731243398
Bloglist Malaysia242917239017-390
AnjungRakyat2492183127266358
Kerengga251319245419-590
Manjongmari263720231116-326-4
Shahbudindotcom270821214615-562-6
Mountdweller286522264722-2180
Bicara World2884233529296456
Warta Maya301024268623-324-1
Naimnikmat323925239218-847-7
Kedah.kini335926248620-873-6
Pahang Daily352427485337132910
Kerajaan Rakyat3596283768321724
Batu vs kayu3773294110343375
Sisi Bukit3865304082332173
PASPB3978314225362475
Ibnu Hasyim399932357230-427-2
Mat Indera Sipejuang404833754148349315
Dunia Cacamerba411334326527-848-7
Kachip Emas421535366131-554-4
Addin42753611008-3175-28
Pakat-pakat kalih435037411835-232-2
Aspan Alias438538348928-896-10
Malaysiaberih4753391054357579018
Kerabu Bersuara4889405635407460
Dialog Rakyat54084170244416163
Cipan Tapir Tenuk612842489538-1233-4
Paria Jalanan6301436825435240
Cananglahnie684244618241-660-3
Sedaka Sejahtera728945561139-1678-6
The Cyber Sniper77364689335111975
Yong suka kuning8145478968528235
Utusankini821248676242-1450-6
Karat Hijau842249709845-1324-4
Salehudin850750105675820608
Sakmongkol856251752847-1034-4
Kita Bantai895652751246-1444-6
Mutaligat978653781849-1968-4
Era Pasca990654117736118677
Wfauzdin999655880350-1193-5
Kopitiam Bang Nan10238561734672710816
Mimpi Senja103975711217608203
Haluan Kiri1086558955555-1310-3
Siyasahsyariah1113359947154-1662-5
Al-Husseyn1140360150956636926
Sharpshooter1183761137456319082
Wartawan Lmn Reformasi13677621089859-2779-3
Sokong PR13992631830676431413
Fendi Tazkirah1434264158346914925
Penyokong PAS144166514912654960
Ikutsukaaku ISA14466662315284868618
Idah Salam14632671050356-4129-11
Blog Hangit1476268160607012982
Nizar Coretanku14834692044779561310
Aiyang15046702137080632410
Al-Brangi1553171165987110670
Ibnu Mustaffa15730721513067-600-5
Pencacai Semalaysia15844732508087923614
Orang Ni1627974179857417060
Gaya Peneroka16970751239262-4578-13
AgenDSAI17542761425664-3286-12
Bebaskan Malaysia1756377904253-8521-24
Pas Caw Bkt Sentosa21970878no data98- 20
Paapaada19952791881477-1138-2
Lagi Berita2178180267928850118
Edyesdotcom22286812195581-3310
Musafir Lalu22500821804875-4452-7
Hanief2276983no data119- 36
Pak Karamu26013841739673-8617-11
UstrazCyber27084851931178-7773-7
Aduka Taruna2741586no data111- 25
Ajijoi28347872811790-2303
Faqar30023881578368-14240-20
Misai Merah34268892909991-51692
* Data pada 16 Februari 2014 4.20am.
Macam biasa, kalau nak tengok carta yang sebelum-sebelum ni, boleh klik di sini.

Kut-kut ada yang teringin nak bubuh widget Carta Daun kari (carta terkini) kat sidebar blog hangpa macam yang kat bawah ni, hangpa boleh highlight dan copy bawah ni, tambah gadget HTML/JavaScript kat dashboard blogger dan paste script ni kat dalam tu.




Akhir sekali macam biasa, kalau ada yang patut masuk carta ni tapi tak masuk, jangan segan-segan bagitau. Kalau segan nak tulis suruh masukkan blog sendiri kat ruang komen, email terus kat aku pun takpa. Aku takdak masalah, "tanpa prejudis." Pun begitu, aku akan screen dulu untuk pastikan "bukan blog part-time prono/hiburan sensasi melampau"

Cumanya, nak tambah sikit, kalau boleh tu, 'paparkan' la blog aku dalam bloglist hangpa sebagai tanda sokongan.

Kalau blog hangpa patut masuk ranking tapi tak masuk jangan segan-segan bagitau kat aku.

Nota kaki makan cekam:  Tanpa memang prejudis

5 ulasan:

  1. Salam.. ntah aku pun xfaham.. mintak bantuan GB pun xdpt selesaikan.. masalah error di html code.. blog jd sekejap boleh bukak sekejap tak boleh..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tukar template standard pun keluar error html code jugak?

      Padam
    2. ye..tukar template pun timbul masalah yg sama. ada jgk sahabat2 blogger cuba nk tolong.. tp aku malas nk pening kepala, dah 3 hari cuba settle problem tp fail.. akhirnya buat keputusan yg pedih.. buat blog baru..

      Padam

Boring la layan komen anon... Hahaha...

SEGALA KOMEN ADALAH TANGGUNGJAWAB PENGKOMEN

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...