Top100 Ranking Blog PR 16 Januari 2013 - CartaDaunKari | Cenangau Daunkari

Iklan Top

Halaman

Top100 Ranking Blog PR 16 Januari 2013 - CartaDaunKari

Top50 blog PR pilihan Daunkari kali ni macam 2 minggu lepas jugak naik sikit 11,469 mata kepada 112,893 mata, blog Kerabu Bersuara paling meningkat dengan 13,244 mata.

Untuk carta Top100 kali ni aku masukkan 2 blog baru yang berjaya masuk carta top100,  blog Gendang Perang dan Penyokong PAS.
    Aku harap dengan PRU13 yang dah tak lama lagi, blogger yang sebelum ni tak berapa nak semangat menulis akan aktif semula menulis dan tentunya akan menaikkan balik rangking blog hangpa.  

    TopBlog PR
    Pilihan Cenangau
    Malaysia
    16/01/13
    Topblog
    16/01/13
    Malaysia
    01/01/13
    Topblog
    01/01/13
    Turun
    Naik
    AmenoWorld266124710
    Anak Sungai Derhaka279234620
    Kelab Greenboc448354952
    Addin472452840
    Era Pasca50053593-2
    Milosuam5416962104
    Tukar Tiub60976986-1
    ek-eleh74081015124
    Salehudin74497787-2
    Omak Kau819109519-1
    Cenangau871118588-3
    Bloglist Malaysia1208121188131
    Mohd Sayuti Omar1261131425174
    MediaPerak.net1266141361162
    Jalan Pulang1385151298150
    Warta Maya1462161752204
    IdaMan1475171591192
    Manjongmari150318128214-4
    Biaqpila154119156918-1
    Ibnu Hasyim1711201801211
    Kedahlanie.info1718212374276
    Wasukalu18152296811-11
    Sakmongkol1946232269252
    Zakri Ali209124191722-2
    Batu vs kayu2121252627305
    Kerengga2131262349260
    Muslimeen United217527221123-4
    PASPB223128224224-4
    Kerajaan Rakyat2284293141345
    Pencacai Semalaysia2423303262355
    Kedah.kini2481312822310
    Gendang Perang276432barubarubaru
    Kerabu Bersuara286733161118148
    Aiyang29713451245117
    Cipan Tapir Tenuk3014354036394
    Aspan Alias3019363894371
    Kachip Emas3025374068403
    Al-Husseyn302738288532-6
    Sedaka Sejahtera317439239828-11
    Pahang Daily3366404341422
    Cananglahnie368941391538-3
    Mountdweller3914424764453
    Karat Hijau404143305833-10
    Ikutsukaaku ISA411944261529-15
    Haluan Kiri4298455036505
    Warta Subhi447246430241-5
    Penburuk4477475663547
    Idah Salam458448363036-12
    Pakat-pakat kalih472249487647-
    Naimnikmat483350499749-
    Malaysiaberih485851437443-8
    SelatanOnline4887527367597
    Mimpi Senja515153493048-5
    Sisi Bukit533354533252-2
    Yong suka kuning5444555862550
    Mat Indera Sipejuang551356469344-12
    Sharpshooter5542577038570
    Nizar Coretanku562258167718426
    Paklong Online584759707558-1
    Dunia Cacamerba5855607602611
    Mutaligat600061535853-8
    Siyasahsyariah638162619356-6
    Sokong PR7154638826674
    AgenDSAI757264767962-2
    Penyokong PAS799565barubarubaru
    Al-Brangi823766829165-1
    Al-Banjari Online832967211199124
    Bicara Abu Nawas852368481046-22
    Ahmad Seekers88966910590701
    Perakite Daily929970866766-4
    AnakMudaMalaysia941571776263-8
    M3M1006672781464-8
    Kedah-Online103637312644741
    Pulakdah10371741019669-5
    Blog Hangit1039175no data12247
    Tukang Lawan1093776748660-16
    Aduka Taruna1138677974468-9
    Paapaada11882781206173-5
    Gaya Peneroka11935791190372-7
    Buletinonline129828016041800
    Telok Bakong130038120815909
    Dialog Rakyat13451821161271-11
    Ada Aku Kesah136788317787852
    Orang Ni13962841416477-7
    Demo Lonie14556851296075-10
    Ajijoi147498621684959
    Pak Karamu14906871484879-8
    Libang Libu15141882727210416
    Hanief15711891897688-1
    Fendi Tazkirah16464901809687-3
    Jasin Daily166119121702965
    dollahyankee17009921456978-14
    Bawean Termenung176769321274930
    Nusajayakini18665941344376-18
    Bebaskan Malaysia18783952774310510
    Edyesdotcom19846962909710711
    Utusankini19956972113092-5
    Kopitiam Bang Nan2104398no data11315
    Dango Mamamat2130599265581023
    LensaHp21908100no data13333

    *Data pada 16 Jan 2013 10.35am.

    Kalau nak tengok carta yang sebelum-sebelum ni, boleh klik di sini.

    Akhirnya, macam biasa, kalau ada yang patut masuk carta ni tapi tak masuk, jangan segan-segan bagitau. Kalau segan nak tulis suruh masukkan blog sendiri kat ruang komen, email terus kat aku pun takpa. Aku takdak masalah, "tanpa prejudis." Pun begitu, aku akan screen dulu untuk pastikan "bukan blog part-time prono/hiburan sensasi melampau"

    Cumanya, nak tambah sikit, kalau boleh tu, 'paparkan' la blog aku dalam bloglist hangpa sebagai tanda sokongan.

    Kat bawah ni macam biasa jugak, aku sediakan 'borang' khas Alexa. Kalau nak semak ranking  masukkan alamat blog lepas tu terus tekan "enter" (jangan sibuk nak cari "button enter", memang tak nampak.) Lepas tu ruang tu akan paparkan keputusan terkini kedudukan ranking blog tu.

    Kalau blog hangpa patut masuk ranking tapi tak masuk jangan segan-segan bagitau kat aku.


    Nota kaki makan cekam:  Tanpa prejudis...

    1 ulasan:

    1. Terima kasih untuk daftar top 100 ranking blog tanggal 16 januari 2013 :)

      BalasPadam

    Boring la layan komen anon... Hahaha...

    SEGALA KOMEN ADALAH TANGGUNGJAWAB PENGKOMEN

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...