Task Force MyKad beroperasi di pejabat Perdana Menteri? | Cenangau Daunkari

Iklan Top

Iklan 468X60 dan Javascript Iklan bawah post

Monday, April 16, 2012

Task Force MyKad beroperasi di pejabat Perdana Menteri?

Mahfuz Omar
Macam yang pernah aku ulas sebelum ni dalam artikel bertajuk "Task Force MyKad: Mahfuz tubuhkan API pulak" satu Gerakan Anti Pemalsuan IC (API) dah pun ditubuhkan dan dipengerusikan oleh Hj Mahfuz Omar.

Macam yang aku tulis dalam artikel "Task force MyKad: Mahfuz buat tindakan kamikaze?" kerja CELAKA yang secara mudah bagi IC kepada warga asing dan kemudiannya daftarkan depa sebagai pengundi ni memang satu pengkhianatan kepada negara.

Kalau tengok imej di bawah ni, aku yakin adalah hasil kerja Task Force CELAKA tu. Kalau betul imej dapatan kat bawah ni adalah hasil kerja CELAKA Task Force MyKad, menggambarkan yang Task Force tu memang ada kuasa penuh dan depa bpoleh buat apa saja ke atas database Jabatan Pendaftaran negara dan Suruhanjaya Pilihanraya.  
[Klik untuk image lebih jelas}
Sudah barang tentu Najib takkan berani benarkan Suruhanjaya Diraja ditubuhkan untuk siasat kerja CELAKA tu. Pasainya macam yang Hj Mahfuz kata kerja CELAKA Task Force ni beroperasi di pejabat Perdana Menteri dan diketuai oleh Penasihat keselamatan Perdana Menteri.

Jadinya, pilihan yang kita ada cuma BERS✔H 3.0.


[Sumber: FB Awang Janggut]


Nota kaki makan cekam:  Tanpa memang prejudis

3 comments:

  1. Smpai kiamat pun tak menang punya klu dh mcm ni. Sabah & Sarawak jgn harap le nk menang sbb dh parah sngt penipuanny tu. Jangan buat PRU lagi la mcm ni sbb confirm kena tipu je. Memang babi betul SPR. Betul-betul babi punya kerja. Elok sumbat je pengerusi SPR ni seumur hidup d penjara.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Sebenarnya penipuan ini telah lama berlaku sejak tahun2 80 an lagi, tapi setiap kali isu di keluar ianya di nafi di akhbar2 kerajaan dimasa itu,tapi alhamdulillah sejak internet ada dan rakyat sedikit celik politik maka setiap kali SPR menafikan lagi banyak rahsia jahat nya terbonkar. Syabas Mahfuz kerja baik anda menegak kebenaran InshaAllah dibalas NYA

    ReplyDelete

Mai komen kat sini. Ikut suka hangpa nak tulis apa pun tapi ikut suka aku pulak nak publish ka dak, tapi kalau MENCARUT kompom aku anggap spam... Hahaha...

SEGALA KOMEN ADALAH TANGGUNGJAWAB PENGKOMEN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Page Number